Kontakt mig på 61 66 74 79 eller hello@freelancepilates.dk

Har du et pilatesstudie eller er du manuel behandler?

Så kan jeg bidrage med følgende ydelser til dig og dine kunder:

  • enetimer, duettimer eller hold med max. 6-8 personer enten på måtten eller pilates equipment på alle niveauer
  • temaworkshops

Birthe Brosolat 1

Skab mere tid til dig selv og/eller tilbyd dine kunder flere træningsmuligheder

  • Vil du skabe åndehul til dig selv i din travle hverdag ved at hyre en freelanceunderviser? Få aflastning med nogle af de timer, som du selv underviser.
  • Du vil gerne tilbyde dine kunder flere faste træningstimer, men kan ikke undervise flere timer selv?
  • Du tænker på at give dine kunder mulighed for at fordybe sig i temabaserede workshops, men vil ikke undervise i dem selv?

Lad manuel terapi og træning gå hånd-i-hånd

Manuel terapi og pilates passer rigtig godt sammen. Mens du som manuel terapeut behandler din kunde for en skade, kan jeg med pilates understøtte din behandling ved at træne resten af kroppen eller det specifikke område, som er skadet - alt efter aftale med dig og kunden.

Dvs. kunden har enten efter behandlingerne hos dig eller samtidig mulighed for at arbejde meget bevidst med bevægelse gennem pilates, for at opretholde effekten på behandlingen.

Sådan underviser jeg

”It’s the mind that creates the body!”, som Joseph Pilates sagde.

Det er måden at udføre en øvelse på, som er vigtig for mig at formidle og ikke kun ”at udføre” øvelsen. Når vi bliver bevidste om måden, vi bevæger os på, så kan vi også skabe forandring i den måde vi bruger vores krop på.

Formidle hjælp-til-selv-hjælp

Mit mål er at formidle viden & værktøjer, som er hjælp-til-selvhjælp. Jeg underviser i kropsbevidsthed, dvs. at kunderne lærer at bruge kroppen på en mere funktionel måde, så de oplever at sidde i førersædet, når det handler om at skabe bedre kvalitet i måden at bevæge sig på. På den måde kan han eller hun tage ansvar for og passe på sig selv, så de opbygger en bevægelig og sund krop eller kommer sig hurtigere skader/forebygger skader, så de kan udføre de aktiviteter, som de gerne vil.

Det betyder, at jeg i min undervisning guider bevægelserne med fokus på, hvordan leddene i kroppen bevæger sig (aka knoglerytmer). På den måde

  • aktiveres de rigtige muskler
  • øvelsen bliver meget mere effektiv
  • og i sidste ende bliver træningen mere effektivt.

I min undervisning tager jeg udgangspunkt i, at pilates skal stimulere hele kroppen og det inkluderer hjernen. Fundamentet og teknikken skal være i orden, men nysgerrigheden efter at arbejde bevidst med kroppen og gå på opdagelse i kroppens univers er mindst ligeså vigtig for udbyttet af at træne pilates. Og så gør det slet ikke noget også at få lidt sved på panden …

Prøv det selv

Bestil en gratis prøvetime og find ud af, om jeg er det rigtige match til dig og dine kunder. Skriv til mig og prøv min undervisning og mine øvelser af på din egen krop.

Nyhedsbrev

Få straks besked i din indbakke, når jeg udbyder nye workshops og træning

15987