Mon vi kunne starte liiidt senere med pilatestræningen?

“Jeg vil gerne være med til Pilates matwork til undervisere, men …”

Eller når man ikke kan få kalenderen og det, man gerne vil, til at passe sammen.

 

Den gode og den dårlige nyhed er …

Nogle gange må man (dvs. jeg i denne sammenhæng) lave om på sine planer og tilrette de ideer man har. Og jeg lytter gerne til de forslag og spørgsmål, du kommer med. Så bliv endelig ved med det.

Et af de spørgsmål, som jeg fik efter at have sendt mailen med træning kun for pilateslærere, var, om vi ikke kunne starte senere om torsdagen.

Den dårlige nyhed er, at jeg ikke kunne flytte tidspunktet, fordi nogle af dem, som har tilmeldt sig, ikke kunne på et senere tidpunkt.

Og den gode nyhed er, at jeg så i stedet for har oprettet endnu et hold “Stamina & Flow” om torsdagen, hvor vi starter kl. 13.45. Hvis den tid passer bedre ind i din kalender, så behøver du blot at klikke på linket nedenfor og udfylde formularen nederst på den side.

Alletiders! Jeg vil gerne træne med kl. 13.45 på “Stamina & Flow”

“Mon jeg er god nok til at kunne være med i en Master Class?”

Måske har du spottet, at jeg ikke længere kalder træningen for Master Class, men Pilates matwork til pilatesundervisere. Det gør jeg, fordi der var nogle, som var usikker på, om de nu var gode nok til at kunne være med.

Det er du! Alle kan være med til træningen. Når jeg bruger betegnelsen “Master Class”, så betyder det, at det kun er for pilatesundervisere eller dem, som er igang med en pilatesuddannelse, og ikke, om du er dygtig nok.

Der er kun en grund til, du ikke ville kunne være med. Og det er, at du har en skade, som jeg ikke kan tilgodese, ift. det hold du melder dig på.

Så hvis du vil

  • forfine dine teknikker

  • fordybe dig i din egen træning og

  • træne sammen med andre pilatesundervisere

uden at skulle tænke på den næste øvelse eller om kunderne har det godt, så udnyt early bird prisen, som gælder indtil den 02.10.2017 kl. 24. Klik på linket nedenfor og udfyld formularen nederst på den side du kommer til – så er du tilmeldt.

Ja tak, jeg vil gerne fordybe mig i min egen træning og udnytte early bird-prisen

 

Træner vi sammen enten om mandagen eller om torsdagen? Det vil jeg glæde mig til.

De bedste hilsner
Birthe

 

Efterlad en kommentar