Hvorfor mødes over 400 pilateslærere fra hele verdenen i London?

Stedet, som vrimler med pilateslærere fra hele verdenen.

Velkommen til The Royal College of Physicians i London – the place to be denne weekend, hvis du

  • du vil holde dig opdateret om, hvad der sker indenfor pilates

  • trænger til inspiration til din undervisning

 

Ja, jeg er enig, bygningen er ikke noget at prale af. Men det er heller ikke indpakningen, som er vigtig i denne sammenhæng, men det, som kommer til at ske inde i bygningen i weekenden.

For når vi kommer til den sidste weekend i september, så betyder det Development Weekend i London og flere dage med masser af inspiration og ny viden om, hvad der “rører” sig derude i pilatesverdenen. Det er Body Control Pilates i London, som står for at arrangere den, og nu for 27. gang. Og det er 7. gang jeg er med, siden jeg startede med at undervise i 2008.

Og hvorfor skal du nu vide det? Det skal du, fordi du hen over de næste par uger del i Development Weekend på den måde, at jeg sender dig mine take-aways i form af øvelser eller erkendelser fra de workshops, jeg deltager i. Det bliver til 9 emails i alt med et par dages mellemrum.

Det gør jeg,

  • fordi jeg godt ved, at ikke alle, selvom de gerne ville, kan komme til London. Måske er du ikke medlem af Body Control Pilates eller, hvis du er, så har du måske ikke haft mulighed for at tage til London.
  • og fordi, jeg syntes, at du ikke skal snydes for alt det spændende, som sker i over 80 forskellige workshops.

Jeg glæder mig rigtig meget til at dele med dig, hvad jeg har fået ud af de workshops, som jeg kommer til at deltage i.

Og jeg glæder mig endnu mere til at høre, hvad du så har fået ud af det, jeg kommer til at dele med dig. Kan du bruge det og hvordan kan du bruge det?

Så hvis du

  • vil holde dig opdateret om, hvad der sker indenfor pilates

  • trænger til inspiration til din undervisning

så følg med her på nyhedsbrevet, Facebook og Instagram.

Vi tales ved meget snart. Og ja, du kommer til at få en hel del emails fra mig i løbet af de næste par uger, men det er kun, fordi det er Development Weekend time. Derefter bliver der plads i din indbakke igen til andre ting end pilates.

Jeg glæder mig til at dele mine take-aways med dig.
Birthe

PS: Du er velkommen til at dele alt det du får, hvis du syntes, at andre kan have gavn af det.

PS2: Du kan læse mere om Body Control Pilates i London her.

 

Efterlad en kommentar